Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

På tide å shoppe litt?

  • 24.05.2016 - 21:50

 

I Samarbeid med Rabble

 

Hei og god kveld! 

En stund nå har jeg ikke blogget fordi jeg igjen har vært i tenkeboksen. Mang en gang har jeg tenkt at jeg skal blogge, men mistet motivasjonen. Det som er så fint er at når jeg kommer meg inn på blogg.no og ser hvor mange som er innom bloggen, så blir jeg plutselig veldig motivert. Det er veldig bra! Det betyr at tanken om å skrinlegge bloggen atter en gang kan legges på hylla for nå.

 

De siste årene har kroppen min forandret seg totalt og mye av det jeg eier i klesskapet mitt går rett og slett ikke på lenge. Sånn går det og jeg vet at det er normalt. Det betyr at jeg må ut å handle meg nye klær, noe jeg ikke er så veldig fan av, men når det kommer til å shoppe på nettet kan jeg sitte i timevis å bare se på alt det fine som finnes der ute! Derfor tenkte jeg å vise dere noen fine plagg fra tre nettbutikker som jeg kunne tenke meg å handle fra. Ved å handle i nettbutikker med rabatter fra Rabble blir netthandel mye morsommere også!  

 

Zalando 

 

 

Hva med denne nydelige sommerkjolen? Jeg blir totalt forelsket i kjoler som dette og det gir meg en sånn god sommerfølelse, akkurat det jeg trenger nå som sommeren er rett rundt hjørnet! Denne kjolen kunne jeg lett kjøpt og med en fin rabattkode fra rabble blir det enda billigere. Nedefor kan dere også se en del andre kjoler som jeg har falt pladask for hos Zalandoo.

 



 

En annen nettbutikk som jeg kan gå helt bananas i er Nelly.com og jeg syns det er så utrolig mye lekkert der når det kommer til klær! Det er mange av nettbutikkene hvor det er mye dyrt, men ved å benytte deg av rabattkodene hos rabble, kan du handle mye av det fine som nelly har å by på for en billig penge!. 

Jeg har fått litt dilla på kjoler for tiden, da mange av mine har blitt alt for små, så her vil jeg vise dere noen av de lekre kjolene som jeg fant hos nelly.com. Jeg skal i bryllup til en god veninne i juni, og du skal ikke se bort i fra at jeg finner en fin kjole nettopp til denne anledningen her. 

 





 

Den siste nettbutikken som jeg vil vise dere, hvor jeg også vet at jeg finner mye fint i er Miinto. Denne butikken ser jeg er litt dyrere når det kommer til kjoler, men hvis du benytter deg av rabattkodene hos rabble, skal du se at prisen ikke blir så ille allikevel! Her ser jeg at jeg er mer kresen når det gjelder å plukke ut kjoler, men jeg fant da noen her også som jeg gjerne vil vise dere. 


 

Dette er bare noen av produktene som jeg fant og som jeg likte, men dette er min smak og dere der ute har kanskje en helt annen smak! Unasett, vi er vel alle enige om at det finnes alt for mye lekkert der ute?! Hvis du vil handle i nettbutikker for en litt billigere penge, vil jeg anbefale alle og en hver til å benytte seg av rabattkodene hos rabble, så skal du se at det kanskje blir noen fine kjoler i skapet ditt til sommeren også!. 


♥ Likte du noe av dette? 

Sandra



 

 

 

Znippen.no

24.05.2016 kl. 22:07
Så masse fint :D Håper du har hatt en flott dag! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og følge den :)

ida

24.05.2016 kl. 22:33
ååhh ja alle var supersøte og fine :D den øverste likte jeg best <3

Helene Viktoria

25.05.2016 kl. 12:32
Jeg synes de tre øverste kjolene var de fineste, men synes de aller fleste kjolene der var fine :) Favoritten var den helt øverst :)
hits