Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Mine ønskeprodukter

  • 04.05.2016 - 08:54

I samarbeid med Rabble

 

Hei ♥

Nå nærmer det seg sommer og forhåpentligvis litt sol med stormskritt. For noen år tilbake begynte jeg å handle klær på nett, og mitt første møte med dette var nettbutiken Zalando. Et veldig greit møte met netthandel, men jeg syns det var veldig vanskelig med størrelser. Å handle klær på nett er en treningssak som alt annet og nå begynner jeg å bli ganske komfortabel med dette. Med rabattkoder fra Rabble, blir dette bare gøy!. Derfor vil jeg her vise dere min topp 3 liste med ønskeprodukter fra tre forskjellige nettbutikker. 

Zalando ♥ 

1.  HER

                  


( Ved å trykke på bildet kommer du direkte til rabble sin hjemmeside) 

2.  HER


3. HER
 

Den neste nettbutikken som jeg vil lage en topp 3 liste fra er CDON. Jeg liker veldig godt serier, og gjerne da krim, og med rabattkoder fra Rabble vil jeg kunne se det jeg vil for en enda billigere penge!  Men det finnes også masse annet nyttig og rart her! 
 

1.  HER


 

 

2. HER

 3.  HER 

Den siste nettbutikken jeg vil switche innom er Eleven, en butikk på nett for deg som er glad i sminke og sånne ting. Her vil du også kunne få dine favorittprodukter til gode priser med rabattkoder fra Rabble! 

 

1. HER 

2. HER 

3. HER 

 

Det finnes altså så mye fint der ute og jeg håper at dere også finner produkter som dere ønsker dere! Jeg vant foressten gavekort hos gymgrossisten etter mitt forgie innlegg i samarbeid med rabble, hvor vi skulle skrive om vår drømmereise. Det var veldig gøy å vinne et gavekort på 200 kr alt etter det første innlegget! Jeg føler meg takknemlig som får lov til å blogge for rabble 

 


Håper alle der ute har en fortsatt fin uke?! ♥

♥ Handler du hos noen av disse nettbutikkene?

Sandra

 

hits