Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Hvor går din drømmereise?

  • 25.04.2016 - 19:55

I samarbeid med Rabble

 

I disse travle eksamenstider mot vår og sommer, er det fort gjort å drømme seg bort. Jeg har allerede vært mye ute å reist i løpet av livet, men dette er noe jeg aldri kommer til å få nok av. Derfor vil jeg skrive dette innlegg om min drømmereise og hva som er den perfekte ferie for meg.

 Ved å trykke på bildet, kommer til direkte til rabble sin hjemmeside

 

Når jeg skal ut å reise, liker jeg å planlegge i god tid i forveien, så jeg har noe å se frem til. Det koster penger å reise, og det har alt å si på hvordan du vil tilbringe ferien din. Derfor har det litt å si hvilke reiseselskap man bruker ved bestilling av både flyreiser og hotell. Vi vet jo at noen tar seg litt bedre betalt enn andre og ikke allltid du føler at det er verdt pengene.

Jeg velger å skrive om et sted jeg har vært før, fordi det virkelig har blitt et veldig fint reisemål for min del. Det var når jeg gikk på folkehøyskole at jeg ble introdusert for dette reisemålet. Mot slutten av året, dro hele skolen på tur til Alcudia på Mallorca, hvor jeg aldri hadde vært før. Vi bodde på Paraiso de alcudia, et kjempefint hotell, noe som var med på å gjøre det til et drømmested. Når man skal ut å resie, bestiller man gjerne gjennom et reiseselskap man er kjent med, som for eksempel Apollo. Apollo har et stor utvalg av charterreiser til 28 land, med mere enn 1600 hoteller fordelt på 48 destinasjoner.Jeg ble så betatt av stedet at jeg fikk med meg Gjermund dit igjen i 2014. Denne gangen var det kanskje også enda bedre, fordi vi ikke hadde noen plan på hva vi skulle gjøre. Det jeg gledet meg mest til med å komme tilbake, var å spise all den gode maten som var der. Sverger på at jeg aldri har vært på et sydensted som har hatt så god mat, altså.

Noen foretrekker kanskje også en ferie hvor de har mulighet for å reise litt rundt. Da kan det lønne seg å bestille tur gjennom Expedia, hvor du kan finne både flybillett, hotell og bilutleie til en lav penge. I fjor var jeg med familien til Island, hvor vi leide bil for å kjøre rundt og det var en helt fantastisk opplevelse som vi ville gått glipp av uten å leie bil. Det å kunne se et land fra bil er også en ferie i seg selv, og da er man heller ikke avhengig av tid. 

Sommeren 2015 var Gjermund og jeg på byferie i Amsterdam, noe som var veldig fint. Her velger jeg å trekke frem at valg av hoteell ikke var helt vellykket. Det var Gjermund som stod for bestillingen siden dette var julegaven min. Gutter er kanskje ikke like nøye på det som jenter, men selvfølgelig er det ikke bare bare å bestille hotell heller. Ved å bestille hotell gjennom hotels.com hos rabble kan du få gode rabatt tilbud på hoteller verden over.

Det som skjedde i vårt tilfelle var at jeg ble en smule matforgiftet, og alle vet vi jo hvordan det er å løpe frem og tilbake på do ved en sånn anledning. Når du først er så uheldig kan det være greit at rommet ikke er knøttlite og badet er helt oppe i senga. Uheldigvis var det sånn for oss den gangen og jeg vet at dette hotellet skal jeg ikke sove på igjen. Det var greit nok i utgangspunktet, men det var før matforgiftning var en del av ferien.

 

Med andre ord, jeg som er et solmennesket, vil absolutt si at Alcudia på Mallorca er mitt drømmereisemål så langt, men det kan jo fort endre seg når man få oppleve andre deler av verden. Det kan nevnes at jeg har vært i både USA, Asia og Afrika og dette er heller ikke utenklige reisemål igjen for fremtiden.

 

♥ Hvor går din drømmereise?
 

Sandra

hits