Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Nå skal det nytes

  • 22.04.2016 - 08:46

God morgen! ♥

I går leverte jeg eksamen i Kunnskapsorganisasjon og gjenfinning 2.2 og det føltes helt fantastisk deilig. For litt under et halvt år siden, ved juletider, trodde jeg at jeg kanskje ikke fikk tatt denne eksamen. Siden jeg strøk og måtte konte, var det veldig vanskelig å se for seg at jeg skulle komme meg gjennom dette semesteret. Men så kommer man seg videre. Livet skal ikke alltid være enkelt, selv om vi lever best i komfortsonen hvor ingenting kan gå galt. Dermed er jeg ferdig med KoG 1.1, 1.2, 2.1 og 2.2. Siden jeg har valgt å ha dette faget til høsten og skal skrive bachleor i det til neste vår, så må jeg gjennom KoG 3.3 også. Heldigvis så skal vi ha om webprogrammering, noe jeg virkelig seg frem til. Nok om eksamen og skole for i dag.

 

I dag er det fredag og det betyr en etterlengtet helg, selv om jeg har vært hjemme hele uka. Bare slappe av og nyte det så lenge det varer. Senere i dag skal jeg møte to veninner fra skolen, siden de skal på veiledning til praksisprosjektet. Utover det, så vet jeg ikke så mye om hva dagen vil bringe, og godt er vel det, eller hva?
 

♥ Sandra

hits