Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Skal vi slå følge?

  • 15.04.2016 - 18:00

 

Som blogger er det viktig å være på de sosiale mediene for å komme seg opp og frem. Drømmen min siden jeg startet for snart 5 år siden er jo å få en blogg med mange lesere. Å skrive er noe jeg alltid har likt veldig godt, derfor er det viktig for meg at noen viser meg "Ja Sandra, du er flink til å skrive" og motivere meg til å fortsette. Det burde ikke være nødvendig med motivasjon hvis jeg liker det, men det er noe med at folk setter pris på det du deler og viser at de bryr seg. 

 ♥ Hvis du vil følge meg på Instagram kan du klikke HER 

I perioder har jeg prøvd å lage videoblogg i et forsøk på å få flere lesere og variere innholdet på bloggen. Dette krever en del mere tid og du må by på deg selv. I starten merket jeg at å være foran kamera ikke var helt min ting, men nå har jeg blitt mere komfortabel med det også. Videoblogging er ganske gøy og hvis du har mistet motivasjonen til å skrive, er det letter å sette seg foran kamera og snakke i stedet. Mye av grunnen til at jeg ville bli bedre på videoblogg er at jeg var med på FML. 

♥ Hvis du vil følge meg på youtube klikker du HER  

Snapchat er en veldig morsom app og den gjør det veldig enkelt å holde kontakt med venner på en morsom måte og se hva de driver med. Selv er jeg ikke så stor bruker av snap til tider, men jeg ønsker  også å bli mere aktiv der.

♥Hvis du vil følge meg og livet mitt på snap kan du legge til andreeasg93 

 
 


Den viktigste plattformen for meg når det kommer til bloggen er garantert facebook! Det er der jeg har fått mest ut av å dele innleggene mine og vet at folk har sett og lest. Nå har jeg endelig fått fan-pagen min opp å gå igjen, så da gjenstår det å se om man får noen fans da? 

♥ Hvis du vil følge meg og få med deg alle innleggene, kan du søke opp "Sandrisas.blogg.no" og trykke "Liker" 

 

♥ Følger du med meg? 
♥ Hva er dine sosiale medier? 

hits