Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Et helvetes mas og stress

  • 13.04.2016 - 17:00

 

Dette bildet la jeg ut en gang når det var veldig mye snakk om kropp og hvordan man ser ut. Temaet er aktuelt og dukker opp hele tiden i media og jeg undres på hvorfor det er så innmari viktig. Jeg kan ikke stå inne for at jeg er fornøyd med min egen kropp sånn som vises på bildet, for jeg ser ikke sånn ut lengre. Desverre. Allikevel prøver jeg å være stolt over hvordan jeg ser ut og tenke at jeg er hvertfall normal. Den tanken kan være vanskelig å opprettholde når magen eser, rumpa stikker ut og strekkmerkene kommer. Det er faktisk helt grusomt og jeg fikk i en periode litt panikk fordi jeg trodde at jeg var blitt kjukk og hvertfall kom til å bli det hvis jeg ikke gjorde noe drastisk. Dette er jo bare tull! Kroppen min holder seg jevn og jeg har ikke blitt kjukk (ennå). Vi har alle våre deler av kroppen vår som vi ikke er fornøyd med og min del er som sagt magen. Den buler ut som en eller anna ballong og jeg har et ønske om at den bare skal forsvinne av seg selv. Så enkelt er det nok ikke. Etter flere forsøk på å begynne å trene har jeg nå gått til anskaffelse av noe nytt, nemmelig det fine hoppetauet med hoppeteller og kalorimåler med seks forskjellige moduser. Jeg har aldri hatt noe i mot trening men nå som jeg faktisk har noen kilo å drasse på så virker det uoverkommelig å komme seg opp og i ordentlig form, som da jeg var yngre. Alt av treningssnakk, matvaner, kosthold og at alt er så farlig og ikke er bra, blir jeg helt svett av. Det er masete og jeg blir rent stressa av det fordi jeg føler at nå må jeg begynne å trene for alvor ellers så kommer det til å bli skikkelig ille.

♥ Noen flere som føler presset?

Sandra

Thea

13.04.2016 kl. 17:04
Godt skrevet :-) nytt innlegg på bloggen, fint om du tar en tur innom og skriver hva du liker å lese osv!:-) Ha en fin dag videre.

Sandra G.

13.04.2016 kl. 18:46
Thea: Takk :) Det skal jeg gjøre!

13.04.2016 kl. 19:11
"Kropp er jo ikke så viktig" - "jeg var livredd jeg hadde blitt kjukk" - "men jeg er jo ikke kjukk enda ihvertfall"

Hvor vil du med dette? Jeg leser det som at man må trene, for det er krise å være tykk. Veldig hyggelig for en som er overvektig å lese.

Sandra G.

13.04.2016 kl. 19:16
Anonym: Jeg vet at innlegget kan virke litt støtende, men jeg ville prøve å vinkle det litt humoristisk! Selvfølgelig er det ikke ment at noen skal føle seg tjukke fordi de har lest innlegget, men hadde du visst hvordan jeg har sett ut, så ville du også skjønt hvorfor jeg skrev at jeg føler meg sånn.

Cengelsen

13.04.2016 kl. 19:30
Er et veldig stort kroppspress i dag og syns det er veldig vanskelig at noen har bestemt at det er fint eller stygt å se sånn og sånn ut.

Selv begynner jeg endelig å akseptere meg selv for hvordan jeg ser ut selv om noen dager er vanskeligere enn andre. Nå trener jeg fordi det får meg til å føle meg bra, og ikke fordi jeg føler jeg må. :-) Bra du belyser dette. Håper du får en fin onsdag videre :-)

Sandra G.

13.04.2016 kl. 19:35
Cengelsen: Takk for fin kommentar. Jeg også trener fordi jeg føler meg bedre av det men tror mange gjør det fordi de føler de må det for å være bra nok for andre.
hits