Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Det er enkelt å si "Ikke bry deg"

  • 12.04.2016 - 08:56 

God morgen ♥

På trikken, på t-banen og ja, unasett hvor jeg går så har jeg tanker om hva alle andre mener om meg. Jeg vet at det er mange som klarer å la være å bry seg om dette, men for meg har jeg aldri klart å legge det til siden. På grunn av min bakgrunn fra barneskolen og ungdomsskolen har jeg slitt med det psykiske. Tidligere har det vært fordi jeg var så innmari tynn og folk kunne lure på om jeg hadde anoreksia. Senere var det fordi jeg ble utstøtt fra vennegjengen. Nå er det ikke dette det handler om, men ting som dette henger igjen unasett om man ikke vil det. Det er rart hvordan de minste ting kan virke inn på psyken og gjøre en dag dårlig.


Nå sliter ikke jeg med psyken sånn at jeg får hele dagen min ødelagt bare fordi om noen ser litt rart på meg, men jeg merker at fordi jeg har slitt med synet på kroppen min, føler jeg at alle ser rett gjennom meg. Det er enkelt for andre og si "Ikke bry deg" om hva folk uttaler seg om ditt utseende, men for de som sliter er dette langt ifra så enkelt. Jeg tror at alle med hånda på hjertet kan si at de en eller anna gang har brydd seg om hva andre sier om deg. For de som aldri har hatt det sånn, jeg tror det er unaturlig. Jeg vet med meg selv at jeg bryr meg om hva andre mener om meg og det er teit. At vi bryr oss om dette, burde egentlig ikke være et tema. Vi er alle forskjellige og vi har alle våre egne problemer, så hvorfor skal vi bry oss om hva alle andre mener?.  

♥ Hva tenker du om dette?

Sandra

 

hits