Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Liebster Award - ble det deg?

  • 13.03.2016 - 19:18

God søndag kveld!

Jeg har i dag blitt nominert av Kristipedersen til en Liebster Award. Dette er visst en ny trend blant bloggere som jeg ærlig skal innrømme at jeg ikke har fått med meg. MEN det er uansett veldig gøy å bli nominert! Hun vil gjerne at vi som er nominert skal lage et innlegg hvor vi svarer på de samme spørsmålene som hun ble stilt. Trenden går ut på at bloggere nominerer hverandre til å svare på 11 spørsmål. 

 

♥ Hvorfor blogger du ?

Jeg blogger først og fremst fordi jeg elsker alt som handler om digitale duppe ditter og den digitale verdnen. Når jeg ble introdusert for bloggverdnen var det helt naturlig for meg å prøve noe nytt og jeg har jo nå drevet på i 5 år snart, så det viser jo at det var noe for meg. 

♥ Har du noen hobby?

For øyeblikket har jeg ingen hobby, men jeg har alltid vært veldig glad i å ta bilder, noe jeg ikke kommer til å slutte med i nærmeste fremtid. 

 

♥ Ville du helst vunnet i lotto, eller funnet den perfekte jobben?

Det var litt av et spørsmål ja. Nei, jeg ville nok helst funnet den perfekte jobben! Å vinne i lotto betyr mye penger og mange tenker at de da ikke trenger å jobbe noe mer. Et helt liv uten å jobbe er nok ikke det optimale for min del, hehe. 

♥ Hva er du mest redd for?

Jeg er mest redd for at jeg kan miste de som betyr mest for meg i hele verden.  

♥Vil du ha barn, og isåfall hvor mange?

Jeg vil gjerne ha barn. Selv er jeg i en alder hvor mange av mine jevnaldrende får unger i fleng og man kan jo ikke annet en å bli babysyk. Hvis jeg får barn vil jeg ha to stykker. 

♥Hvordan tror du livet ditt ser ut som 10 år?

Om 10 år har jeg fått meg min egen drømmejobb, flyttet inn i eget hus med Gjermund, vi har giftet oss og kanskje fått barn. Er tross alt 33-34 år om 10år! Det blir spennende å se hva fremtiden bringer. 

♥Hva liker du å lese om på andre sine blogger? 

På andre sine blogger liker jeg å lese om hverdag, inspirasjon og konkurranser. Også må en blogg inneholde bilder for at jeg skal kunne fatte interesse for å lese videre. 

♥Hva har vært den mest avgjørende beslutningen i livet ditt så langt?

Jeg har to store beslutninger som jeg har tatt hittil i livet og det er 1: Da jeg bestemte meg for å oppsøke mine røtter i Romania og at jeg bestemte meg for å møte de, og 2: I høst da jeg og Gjermund skulle flytte sammen. Jeg var ganske redd for å ta den avgjørelsen.  

♥Hvordan ser drømmejobben din ut?

Jeg har alltid vært veldig fan av Law&Order SVU og nå vil sikkert noen tro at jeg vil jobbe i politiet. Det handler hvertfall om noe av det samme. Det jeg vil jobbe med er research i politiet. Det hadde vært så kult, tenk deg å skulle få beskjed om å finne bakgrunnstoff om en kriminell for eksempel, og bare dette kan være med å gjøre at etterforskere osv kanskje finner den mistenkte. Jeg elsker tanken av å kunne være til nytte på en sånn måte. 

 

Videre vil jeg nominere helenenordvik.blogg.no, xplor.blogg.noeveliin.blogg.noidaoverland.blogg.nobeccaalexandra.blogg.no, ict.blogg.no, martheborge.blogg.no, stina.blogg.nol0ve.blogg.no, torilhornnes.blogg.no og folke91.blogg.no. Dere skal da lage et innlegg hvor dere svarer på de samme spørsmålene og nominerer 11 nye bloggere som dere vil skal svare på disse spørsmålene. 

 

♥Sandra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Marie-Madelen Bekken

13.03.2016 kl. 19:26
mange fine spørsmål :D

Mathias Folke Nordby

13.03.2016 kl. 19:47
Veldig sjokkert. Why Me ? :). Så jeg skal svare på de spørsmålene jeg også ? og pluss nominere 11 andre ? :)

Tusen Takk Btw :)

Sandra G.

13.03.2016 kl. 20:01
Mathias Folke Nordby: Fordi du er en blogg som jeg leser :) Ja, du skal lage et innlegg og svare på de samme spørsmålene og nominere 11 nye bloggere :)

ICT

14.03.2016 kl. 00:12
Så hyggelig at jeg ble nominert :-) Jeg skal lagre innlegget og kanskje svare på spørsmålene senere! Morsomt å lese!

Karoline

14.03.2016 kl. 11:01
Så morsomt innlegg :-D

Sandra G.

14.03.2016 kl. 14:23
Karoline: Så bra du likte det :)

helenenordvik

14.03.2016 kl. 15:00
åh, så koselig at du nominerte meg <3
hits