Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Ukens blogg - meld deg på!

  • 09.03.2016 - 09:01

God morgen!

Det er onsdag morgen og jeg føler meg ganske fresh egentlig. Sovet godt og snart skal jeg spise frokost. I dag er det en spennende dag på skolefronten. Vi skal nemmelig på informasjonsmøte om 3.året, som da allerede er til høsten. Vi skal ha et valgfag hvert semester og det er disse vi skal få info om i dag. Vi kan velge mellom følgende valgfag:

♥ Web Development

♥ Barn, medier og bibliotek

♥ Internasjonalt prosjektarbeid: BOBCATSSS

♥ Mellom forandring og forankring: Endringsledelse i bibliotek

Dette er et ganske stort valg som skal tas og jeg håper at jeg får nok positiv informasjon om det jeg har mest lyst til nå ut i fra titlene. Slevfølgelig så er det Web Development som virker mest interessant for meg, men jeg er også åpen for Barn, medier og bibliotek. Det blir spennende å se hva en ender opp med til slutt. 

Men grunnen til dette innlegget egentlig er at jeg skal sette i gang ukens blogg. Det er lenge siden dette har vært oppe på bloggen og jeg merker at det stadig er nye mennesker som melder seg på fordi det går en stund mellom hver gang. Hvis du vil bli ukens blogg er det bare å skrive navn og bloggadresse i kommentarfeltet, så skal jeg ta en titt. Hvis det blir mange som melder seg på kan det hende jeg velger flere. Håper alle dere der ute får en fin dag!

♥ Vil du bli ukens blogg?

Sandra

linnhelens

11.03.2016 kl. 07:54
Ta gjerne en titt på bloggen min hvis du vil :) linnhelens.blogg.no
hits