Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Knekt koden?

  • 08.03.2016 - 20:04 

God kveld!

Det føltes veldig rart å ta frem kameraet igjen for å ta et outfit bilde. Ser dere at jeg har klippet meg siden sist? Ja, det har jeg kanskje ikke fortalt her på bloggen. Kan nesten ikke huske sist det skjedde her på bloggen. De siste to dagene har jeg sittet å sett på sesongene av bloggerne og nå tror jeg at jeg har knekt koden for å kunne bli en bedre blogger:

  • Jeg må bli mere åpen
  • Jeg må dele mere variert stoff
  • Jeg må bli tøffere i innleggene
  • Jeg må lage flere videoblogger 

 

Det at bloggen min går fra å ha 50 lesere til 2 i løpet av en uke, er ikke grunn nok til å legge ned denne bloggen. Jeg er et menneske som vil oppnå ting og se resultater. Det er noe jeg sjeldent opplever på noe som helst område, derfor håper jeg at bloggen kan hjelpe meg med dette. I løpet av de 5 årene jeg har blogget (er det virkelig så lenge???) har jeg vært alt for "snill". Det enste innlegget som jeg kan huske at jeg har fått mye respons på er om mobbing og det er fordi det omhandlet meg selv og jeg var åpen om en hendelse som har skjedd. I det siste har det streifet meg om jeg skal opprette en ny blogg med et enklere navn. Her vil jeg gjerne ha tilbakemelding fra dere lesere om dere syns jeg har et greit bloggnavn nå, eller om jeg kanskje burde bytte. Jeg er veldig redd for at hvis jeg oppretter en ny blogg, vil det blir vanskelig å bygge opp igjen alt arbeidet som jeg har lagt i denne bloggen. Denne bloggen vil da fortsatt være her. Å ha kjæresteblogg har jeg prøvd, men tror jeg startet den på et feil tidsspunkt, så den ble ingen suksess og døde.  Nå er jeg inne i en periode hvor jeg føler at jeg har overskudd til å blogge og skrive gode innlegg + at jeg har funnet en perfekt spot i leiligheten for antrekksbilder. Jeg har håpet lenge nå at denne bloggen skal komme opp og frem, og jeg skal vise dere at jeg ikke gir opp så lett. 

♥ Hva vil du ha mere av på bloggen?
♥ Er du fast leser av denne bloggen?

Sandra

 

Stine

08.03.2016 kl. 20:17
Åpent og ærlig, engasjert og noe som vi kan kjenne oss i - det liker vi best!

Tror mange i dag er opptatt av å få bekreftet at de ikke er den eneste som tenker, føler, mener forskjellig, så ting som andre kan relatere seg til vil trekke lesere :)

Cassandra Lysgård

08.03.2016 kl. 22:24
Bra innlegg, føler det slik selv med bloggen.

Etter at jeg flyttet for meg selv har jeg hatt mye mer tid til bloggen og har klart å forbedret den veldig mye og lesertallet har økt, men føler jeg enda har mye å lære og bli flinkere til. :)
hits