Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

FML - Se oss på skjermen i høst

  • 22.08.2015 - 09:48

God morgen kjære lesere! 

I dag skal jeg komme med en glad-melding og det kribler i hele meg når jeg tenker på det jeg nå skal fortelle dere. Dere husker kanskje jeg skrev et innlegg forgie uke om en beskjed jeg hadde fått, men at jeg ville vente med å kunngjøre den? Ja, nå skal du høre! Jeg skal nemmelig...

*Trommevirvel* 

På TV- skjermen i høst! Nå skal det sies at jeg bare skal være en del av et program, men hvor kult er ikke bare det? dere vil kanskje vite hvordan dette har gått for seg og jo, nå skal jeg fortelle:

I slutten av sommerferien ble jeg ringt opp av ei dame fra TV2 / Monster as som gjerne ville snakke med meg om denne serien de skal lage. Det var ei jente som var med i Valdres teens for noen år tilbake som hadde tipset om meg! Bare det er jo egentlig helt sprøtt, men jeg ble veldig interessert. De skulle ha tak i noen som var adoptert som kunne fortelle sin historie og som gjerne har møtt sin biologiske familie. Hele dagen brukte jeg på å tenke over saken, snakke med mamma, pappa og broren min om det og vi ble enige om at dette måtte jeg bare takke ja til, for hvor ofte kommer det en sjansje til å komme på TV? 

Hun lurte også på om jeg kunne tipse om noen andre, og da tipset jeg om en god venn av meg, Markus som er fra Hamar. Han er også adoptert og har funnet sine røtter. Det er her det hele tok en litt annen vri hvor jeg skulle bli litt skuffet. De skulle egentlig ha 50/50 med fordeling av jenter og gutter, men siden det var mangel på gutter, så fikk Markus bli med i stedet for meg. Ja, jeg vet, det var skikkelig surt, MEN jeg skal allikevel være mye med i serien, for de ville få til noe med oss sammen! Dette er noe vi syns er koselig, med tanke på at hadde det ikke vært for meg, hadde ikke Markus kommet med i serien. Litt sånn byttehandel om du vil, hehe! 

 

Om serien

Dokumentarserien FML produseres av Monster Entertainment, for TV 2. Serien planlegges sendt høsten 2015 på en av TV 2s nisjekanaler. Serien vil ha sendetid fire dager i uken (mandag til torsdag), over en periode på 6 uker. Hvert program har en varighet på 22.30 minutter. Hver uke tar serien for seg ett hovedtema, og seeren blir presentert for fire ungdommer som alle har sin bestemte tilnærming til det aktuelle uketemaet. Eksempler på aktuelle uketemaer er kropp, familie, kjærlighet, rus, helse, status og sosiale medier. Hver deltaker vil opptre i til sammen fire program/uke ? men i varierende størrelsesorden.

 

Ja, så nå skal Markus og jeg bli TV - kjendiser tenkte vi da, neida, hehe! Men det er jo gøy å få en sånn mulighet! Dere kan lese om min historie blant annet HER , HER og HER 

♥ Kommer du til å se på oss?

- Sandra

Kristi Pedersen

22.08.2015 kl. 09:56
åååå, så utroooolig spennende! :D dette glede jeg meg til å se :) håper du får en strålende helg, kjære deg <3

Sandra G.

22.08.2015 kl. 10:00
Kristi Pedersen: Takk :) Tips gjerne om serien på bloggen din og link til bloggen min ;) Det hadde vært gøy å få litt flere lesere ved å være med på dette :)
hits