hits
Image and video hosting by TinyPic

WISH IT ~ DREAM IT ~ DO IT

Places I want to go

 • Publisert: 08.12.2013, 17:06
 • Kategori: Reiser • Jeg har vært i Kina, USA og Afrika, så det siste store stedet jeg vil reise til er Australia. Da har jeg vært i alle de store verdensdelene. Både Gjermund og jeg er glade i å reise, så en gang i fremtiden kommer vi nok til å reise til Australia. Glad jeg har vokst opp i en familie som alltid har vært flinke til å ta oss med ut på turer og reiser, sånn at vi kan se andre deler av verden. Vi har også reist mye rundt i Norge. 
  Avslutningsturen vår på folkehøyskolen gikk til Paraiso De Alcudia på Mallorca og hvis det er et sted jeg virkelig vil tilbake til, så er det dit. Det stedet syns jeg var så innmari fint, og det er sikkert fordi vi opplevde så mye forskjellig og dagene var fulle med program. Men jeg vil tilbake dit på en ordentlig solferie, samtidig som man kan gå turer langs en lang strandpromenade og oppleve andre ting hvis en vil. Jeg har sagt til mamma og pappa at jeg vil dit i sommere, men om det blir noe av vet jeg ikke :) Har tenkt at jeg kan ta med meg Gjermund dit også. Maten der var også veldig god og veldig mye å velge mellom! Du ble nesten aldri ferdig med å spise fordi det var så mye spennende. Masse forskjellig frukt, is og kaker til dessert også! Dit må jeg bare tilbake ja. 

  Hvis det er interesse for det kan jeg skrive et innlegg om stedene jeg har vært de siste årene, for jeg har reist en del. Bare hvis det er interesse for det! 

  ?Hvor har du vært?
  ?Et sted du vll tilbake til? 

   

  -Sandra-

  4 kommentarer

  Mia Toft

  08.12.2013 kl.19:21

  Nydelig! Jeg vil reise i hele verden :D

  Elise Bjørnson Kleven

  08.12.2013 kl.19:28

  Så fint <3

  Sandra G.

  08.12.2013 kl.19:56

  Mia Toft: Ja, det burde alle egentlig gjøre :)

  Sandra G.

  08.12.2013 kl.19:56

  Elise Bjørnson Kleven: Ja :)

  Skriv en ny kommentar