hits
Image and video hosting by TinyPic

WISH IT ~ DREAM IT ~ DO IT

Utrolig

 • Publisert: 12.10.2013, 15:41
 • Kategori: Reiser
 • Hei!

  I dag har vi vært på en skikkelig gåtur som var ganske slitsom opp men lett ned igjen. Ganske så logisk. Var dog veldig bratt både opp og ned. Koselig med tur på fjellet med familien. Nå sitter vi ute i sola uten jakke for det er sååå varmt!!! Det er helt utrolig at vi sitter ute i sola midt i oktober! Nå skal vi bowle snart også skal vi bade før det blir en litt sen middag. Vi koser oss masse og jeg har tatt masse bilder i dag!

  ?Hva gjør dere i dag?

  -Sandra-

  5 kommentarer

  sarai94

  12.10.2013 kl.17:19

  jeg har vært på jobb på apoteket :D koselig og skummelt haha ;D

  xx Siri

  Sandra G.

  12.10.2013 kl.20:37

  Det hadde nok ikke jeg turt :)

  Vilde

  12.10.2013 kl.21:23

  Yo!!!!!!! Jeg må bare starte med en ting at dena blogggen er den mest spennende blogggen på hele blogg, helt ærlig! Jeg må bare si sorry for at jeg ikke har skrevet komentarer de andre gangene jeg har vært å lest her men nokon gannger så er man børe litegrann trøtt å så dropper man det. Det er jo nemlig latterlig mange frekke som lager kommentarer. Jeg har flere ganger nemlig selv uhøflige komentarer da når jeg hadde blogg. Det var sinnsykt opprørende. Jeg håpper inderlig at du ike får noen sleme komentarer og at du får sinnsykt mange flere hyggelige kommenterer. Fordi jeg har lagt ned blog tykjet jeg å bare sende ein lenkje til en konkk som jeg nettopp har deltatt på. Premien er et gave kort. Jeg håper veldig mye at jeg vinnner, men flaks så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært utrolig hyggelig om du meldte deg på!

  Keths!

  13.10.2013 kl.10:58

  idag skal jeg slappe av sammen med min mor, etter at jeg har kommet meg hjem fra tyskland. skal ta buss tilbake til Bergen senere idag!!

  Sandra G.

  13.10.2013 kl.13:03

  så koselig :)

  Skriv en ny kommentar