Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Intervju med RB

  • 24.07.2012 - 11:35Nå har jeg nettopp hatt besøk av Ringsaker Blad som ville intervjue meg om hvordan det var på reisen i Romania med fokus på hvordan det var å møtet familien min der nede. 

Det å få fortelle dette til lokalavisen er veldig hyggelig og jeg forteller med glede! Når du har vært på en så fantastisk reise, hvor den eneste store drømmen du har, går i oppfyllelse, så vil en gjerne fortelle det til hele verden om du kunne! Jeg vet at det er mange der ute som er spente på hvordan reisen gikk og hva vi opplevde. Grunnen til at jeg ikke har skrevet om det ennå er fordi jeg har hatt nok med å fordøye det selv. Det er så mye på en gang på kort tid! Men en ting jeg vil få frem er at jeg er utrolig glad for at jeg kom til Norge og det livet jeg har fått her! Jeg var kjempeheldig som kom akkurat til den familien min her. Dette er noe jeg setter så uendelig stor pris på! Så skal jeg ikke glemme den familien jeg har i Romania. For nå har jeg en familie der også, som er veldig glad i meg og som har tenkt på meg. Den største overraskelsen jeg kom over der nede, som jeg har hatt i tankene ofte er at jeg har vært en hemmelighet i familien. Moren min, tvillingbroren hennes og mormoren min var de eneste som visste om meg! Derfor ble det et veldig rart og spesiellt møtet for dem også! Jeg kan tenke meg at det er rarere for dem enn for meg. Plutselig dukker det opp ei jente på 18 år i familien som ikke har eksistert i deres liv. Så står jeg plutselig der. Uvirkelig og rart. Men også glede fordi familien er fullkommen og ? har blitt borte. Når en står midt oppi det blir det veldig mye på en gang, sånn jeg følte det. Alle snakket på et fremmed språk om meg og fokuset var veldig på meg hele tiden. Det var veldig rart, for jeg er ikke vant til å få sååå mye oppmerksomhet. Men gøy var det og det var en drøm å få møte min biologiske familie. At de ville møte meg og at de tok i mot meg så godt som de gjorde, skapte en veldig stor glede i hjertet mitt. Med andre ord, det var veldig stort for meg! 

-Sandra- 

Linn Marita

24.07.2012 kl. 11:59
rørende <3
hits