Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Beyonce og Carlos Santana

  • 02.09.2011 - 21:09

Det største jeg har opplevd er å være på konsert med Beyonce og Karlos Santana i Vikingskipet (Hamar). Beyonce-konserten var jeg på i 2007 og Carlos Santana i 2010. Dette er to store stjerner som kom til lille Norge og ikke minst til Hamar. Jeg har ikke andre ord for å beskrive disse konsertene som Overveldende! Det var helt rått! Begge har sine sjarmerende trekk som gjør at jeg liker dem! Beyonce er flink til å synge og Carlos er flink på alle slags gitarer ! Dette er to artister som begge fortjener masse ros og skryt! For de som ikke var der? Dere gikk glipp av noe VELDIG stort. Minnene om disse to konsertene kommer jeg aldri til å glemme ! 
Jeg valgte å skrive om dette siden dette er to store stjerner fra utlandet og siden konkurransen handler nettopp om å vinne en reise til utlandet, så syns jeg dette passet seg ganske så godt :)

-Sandra- 

Isadoravinn
hits