Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Bon Jovi og VG-lista topp 20

  • 16.06.2011 - 20:57


 

Jeg tenkte at siden det var Bon Jovi konsert i går kunne jeg legge ut en sang jeg liker veldig godt. Jeg visste faktisk egentlig ikke hvem som hadde denne sangen men når jeg hørte at det var Bon Jovi likte jeg den bare enda bedre! Og jeg skjønner godt at de som var på konserten koste seg !

I morgen drar jeg til kjæresten, noe som blir veldig bra dog vi ikke har sett hverandre på 1mnd (ja, vi holder ut på et vis) men hvordan vet jeg ikke XD Vi sender nesten aldri mld lengre og snakker skjeldent på tlf. En veninne av meg sa at hun ikke ville kalt det et forhold en gang, men det syns nå vi at det er. Og vi tror at det er sunt å ikke se hverandre så alt for ofte siden da går man jo lei hverandre. Men tilbake til pointet her. Jeg drar til kjæresten min og vi skal på VG-lista topp 20! Det blir kult og jeg gleder meg masse! Litt usikker på om jeg skal ta med kamera tilfelle det regner og da er det veldig unødvendig! Tror jeg dropper det.

God helg <3

?skal du på VG-lista?

-Sandra-

hits